Skip to main content

AURICULOTERAPI

AURICULOTERAPI MODUL 3

Avanceret Auriculoterapi også kaldet AuriculoMedicin , udvider dine behandlingsmuligheder og giver en dybere forståelse af patienten og de underliggende årsager til ubalancer. Det tillader diagnosticering og behandling af en bredere kontekst i sygdomsbilledet.

Du får adgang til 4 timers e-learning 14 dage før den fysiske undervisning, ligesom på modul 1 og 2. E-learningen giver plads for masser af praktisk øvelse under fremmøde undervisningen, så du kan implementere dine nye teknikker med det samme.

Den første undervisningsdag sker via webinar hvor vi gennemgår alt det teoretiske, efterfulgt af to dages fremmødeundervisning med meget praktisk orienteret undervisning.

DETTE GENNEMGÅR VI PÅ MODULET

 1. Forståelse af og brug af faser (1, 2, 3 og 4) i øret
 2. Frekvensers rolle i diagnostik og behandling
 3. Terapiforhindringer: Identifikation og behandling
 4. Udførelse af lateralitetstest
 5. Signaturteknik: Direkte søgning og behandling af steder i øret
 6. Hvordan påvirker lys og farver vores krop?
 7. Anvendelse af lys og farver til diagnostik og behandling, herunder:
  • Hvidlystest
  • Farvetest
  • Fotogram
  • Fotoperception og emission
 8. Behandling af homologpunkter
 9. Udførelse af ossilationstest
 10. Brug af frekvensapparater som GL+, Gir30+, Premio40, Microlight, DB165

For at praktisere AuriculoMedicin er kendskab til VAS vigtigt. Det er nøglen til at bruge frekvenser, faser, filtre og farver, som er essentielle redskaber i denne avancerede behandlingsmetode. Disse teknikker muliggør effektiv behandling, selv af komplekse og vanskelige diagnoser.

praktisk anvendelse

Når du træder ind i verden af auriculomedicin, skifter fokus fra primært diagnose til at identificere blokeringer i kroppen. Auriculomedicin åbner døren til en ny verden af redskaber, der gennem VAS-pulsen kan afsløre, hvad kroppen har blokeret eller lukket ned på grund af overbelastning.

Med auriculomedicin får du adgang til en behandlingsmetode, der radikalt ændrer din forståelse af menneskekroppen.

Det anbefales kraftigt at have deltaget i AuriculoTerapi 1 og 2 eller tilsvarende for at deltage på dette kursus. Hvis der er tvivl om deltagelse, bør du kontakte underviseren.

Rikke Godthjælp

Rikke Godthjælp er stifter af GMI Institute og fungerer som skoleleder, underviser og behandler på institutionen. Hendes ekspertise spænder bredt som uddannet klassisk akupunktør, auriculoterapeut (øreakupunktør), auriculomediciner, chromoterapeut (farveterapeut) og posturolog. Hun underviser på både dansk og engelsk og driver til dagligt GODTHJÆLP Institute ved Søerne på Østerbro, centralt placeret i København.

TILMELDING SPROG LOKATION PRISER

SprogLokation & Dato

GMIInstitute afd. KØBENHAVN, Sortedam Dossering 59, 2100 København Ø, Danmark Dato: 2. – 4. maj 2025

Priser mm.