Skip to main content

STÉPHANE MAUGENDRE

Central partner i godthjælp maugendre internationalt institute
Mit navn er Stéphane Maugendre. Jeg er praktiserende læge og auriculoterapeut. Jeg praktisere som praktiserende læge i Normandiet, Frankrig og som auriculoterapeut ved Rothschild Foundations smertecenter i Paris.
“Det tilfredsstiller min længsel og mit ønske om at harmonisere krop og sind: den subtile balance i livet.”
– STÉPHANE MAUGENDRE
Founder & Personal Trainer

Fakta

UDDANNELSE

2022– 2023: Universitetsdiplom: Uddannelse af sundhedsprofessionelle i smertebehandling.
Paris Sorbonne universitet.
2018 – 2020: Inter-University Diplom i Auriculoterapi, Paris.
2013 – 2015: Diplom i Auriculoterapi, GLEM (Lyon Medical Study Group), LYON.
1989 – 1995: Doktorgrad i Medicin, University of ROUEN – Faculty of Medecine and Pharmacy, ROUEN.

HVORFOR AURICULOTERAPIEN?

Sundhed har altid været kernen i min personlige udvikling. Inden jeg gik på medicinstudiet, hjalp jeg på fødegangen og ved ortopædiske operationer. Min passion for sundhed og omsorg er blevet næret siden min ungdom. Da jeg voksede op i en familie af læger, hvor auriculoterapi blev implementeret i deres daglige praksis fra et meget tidligt stadie, er min nysgerrighed mod nye terapeutiske veje altid blevet opmuntret.

MIT ØNSKE

Som underviser i auriculoterapi og som leder af auriculotherapi-kommissionen i GETCOP, en fransk organisation, der evaluerer komplementære terapier med det formål at løfte dem til et højere niveau, er jeg dybt involveret i at få auriculotherapy anerkendt i en bredere skala. At være underviser hos GMI Institute gør mig særdeles stolt. Det tilfredsstiller min længsel og mit ønske om at harmonisere krop og sind: den subtile balance i livet.

KVALIFIKATIONER

  • Praktiserende Læge (2005 – )
  • Underviser i Auriculoterapi og Administrator for GLEM Executive Council (2019 – )
  • Auriculoterapi Ekspert Gæstetaler, Lorient Vocational Training School of Auriculotherapy, LORIENT (2021 – )
  • Leder af Auriculotherapy Committee, Association for Evaluation of Complementary Therapies and Innovative Practices (GETCOP), NANCY (2021 – )
  • Praktiserende Læge. Auriculoterapeut. Underviser og Gæstetaler. Godthjaelp-Maugendre International Institute (2022 – )


Stéphane


Spørgsmål og svar

Hvis du har spørgsmål om kurser, uddannelse eller hvis du ønsker at arrangere foredrag eller undervisning, er jeg her for at hjælpe. Send mig en mail med dine spørgsmål eller specifikationer, og jeg vil vende tilbage til dig med mere information og hjælp.