Skip to main content

AURICULOTERAPI

HVAD ER AURICULOTERAPI?

GRATIS WEBINAR OM AURICULOTERAPI !

VI VIL VISE DIG HVORDAN, HVAD, HVOR OG HVORFOR!

Auriculoterapi – Du kender det måske som øreakupunktur.

Auriculoterapi er dybt forankret i den vestlige forståelse af sindet og kroppen som en helhed. Når vi behandler med Auriculoterapi, er der ikke meget, vi ikke kan behandle. Nogle lidelser og sygdomme kan vi støtte op om, andre lidelser og sygedomme kan vi behandler og kommer til roden af.

Vi er Rikke Godthjælp og Stephane Maugendre, MD, og vi vil gerne fortælle dig mere om dette fantastiske terapeutiske redskab kaldet Auriculoterapi.

DETTE GENNEMGÅR VI

  • Auriculoterapi fokuserer på at stimulere specifikke punkter på øret for at påvirke forskellige områder af kroppen.

  • Hele kroppen er repræsenteret på øret, hvor forskellige punkter svarer til bestemte organer, muskler, nervesystemet, hud, kirtler, hjerneområder samt kropsdele. Dette gør det muligt at behandle og påvirke disse områder gennem stimulering af de tilsvarende punkter på øret.

  • I auriculoterapi kan der anvendes forskellige redskaber og teknikker til at stimulere ørets punkter. Det kan omfatte nåle (øreakupunktur), akupressur, magnetiske kugler, laser eller elektrisk stimulering. Ved avanceret Auriculoterapi kan man også benytte frekvenser, lys og fare stimulering. Valget af redskab afhænger af behandlers erfaring, patientens præferencer og sygedommen der skal behandles.

formål

Denne undervisningsvideo giver dig indsigt i, hvad Auriculoterapi er, og den kan hjælpe dig med at afgøre, om dette fag er noget for dig.

Vores primære mål er at dele al vores viden om dette fantastiske fag, som har potentiale til at opnå meget med så få bivirkninger.

Som Auriculoterapeut kan du begynde at behandle allerede efter den første weekend. Men jo mere du dykker ned i materialet, desto bedre kan du hjælpe dine patienter, opnå forbedrede resultater og behandle mere komplekse lidelser.

Har du spørgsmål til videoen eller til kurser, du kan deltage i, så tøv ikke med at kontakte os. Ønsker du at arrangere et kursus på din skole eller for en gruppe kolleger, er du velkommen til at skrive til os.

E-mail: Rikke Godthjælp
E-mail: Stephane Maugendre

Rikke Godthjælp

Rikke Godthjælp er stifter af GMI Institute og fungerer som skoleleder, underviser og behandler på institutionen. Hendes ekspertise spænder bredt som uddannet klassisk akupunktør, auriculoterapeut (øreakupunktør), auriculomediciner, chromoterapeut (farveterapeut) og posturolog. Hun underviser på både dansk og engelsk og driver til dagligt GODTHJÆLP Institute ved Søerne på Østerbro, centralt placeret i København.

Stéphane Maugendre MD

Dr. Stéphane Maugendre har arbejdet med Auriculoterapi og Auriculomedicin siden 2013 og undervist siden 2017. Behandler som special læge i Auriculoterapi og Auriculomedicin på en afdeling for kroniske smerter i Paris på Rothschild Foundation pain center. Driver egen lægepraksis i Normandiet siden 2005.

TILMELDING SPROG LOKATION PRISER

SprogLokation & Dato

Webinar Dette kursus er en optagelse

Priser mm.

Live webinar Dette kursus afventer dato