Skip to main content

AURICULOTERAPI

VAS-puls og punkt dag

Udforsk kraften bag RAC/VAS-pulsen, en dybtgående metode, der strækker sig ud over Auriculoterapi, Posturologi og Chromoterapi. Dette kursus dykker ned i anvendelsen af RAC/VAS-pulsen, der fungerer som en nøgle til at forstå kroppens signaler og guide behandlinger på en præcis og effektiv måde.

Punktlokation er afgørende, og dette kursus fokuserer også på praksis. Du vil have mulighed for at øve dig i at behandle de identificerede punkter og områder. Hvis din behandlingsform involverer nåle, vil du lære og øve nåleteknikker. Ønsker du at fokusere på behandling med farver og frekvenser, vil kurset give dig mulighed for at praktisere denne tilgang.

DETTE GENNEMGÅR VI PÅ KURSET

  1. Udforskning af forskellige scenarier og problemløsningsteknikker.
  2. Tips og tricks til at gøre VAS-pulsen mere tydelig og anvendelig, så du kan implementere din viden inden for de nævnte fagområder.
  3. Praksisøvelser i stikteknik for at opnå præcis placering af nålen uden at ryste på hånden.
  4. Søgning efter punkter ved hjælp af dit foretrukne redskab – nåle, farver eller frekvenser – alt efter hvad der anvendes i din behandlingsform eller hvad du ønsker at forbedre dine færdigheder inden for
  5. Forståelse af variationerne i følelsen af at placere nåle fra det ene øre til det andet, inklusive forskellene i øreområder, kropsplaceringer og individuelle reaktioner.
  6. Opnåelse af en stabil stikteknik for øget selvsikkerhed og bedre overblik ved placering af nåle.

PRAKTISK ANVENDELSE

Gennem dette kursus lærer du at tolke RAC/VAS-pulsen til at identificere blokeringer og energiforstyrrelser i kroppen. Denne teknik giver indsigt i behandlingsbehovet og indikatorer for behandlingseffektivitet. Opdag, hvordan pulsen kan guide valget af behandlingspunkter og afgøre det optimale tidspunkt og metode til behandling.

Dette kursus er designet til at give dig praktisk erfaring og færdigheder til at behandle fundne punkter effektivt, uanset hvilken behandlingsform du arbejder med. Træd ind i en verden af RAC/VAS-pulsen og få praktisk træning i at anvende denne teknik til at forbedre behandlingsresultaterne for dine klienter.”

Dina Alminde

Dina Alminde er uddannet Akupunktør, Fysiologisk massør og Auriculoterapeut, Posturolog og Auriculomediciner.

Til dagligt behandler Dina Alminde i egen klinik midt i Nationalparken i Thy, i hjertet af Thisted, samt underviser i GODTHJÆLP INSTITUTE.

TILMELDING SPROG LOKATION PRISER

SprogLokation & Dato

GMIInstitute afd. THY, Asylgade 1B, 7700 Thisted, Danmark Dato: 22. februar 2025

Priser mm.