Skip to main content

AURICULOTERAPI

KÆBE
– INTENSIVT LIVE WEBINAR

Kæbe-, bid- og nakkeproblematikker er nært forbundne og kan betydeligt påvirke vores generelle sundhed og velbefindende. Hvis kæben bides hårdt sammen eller der er fejl i bidfunktionen, kan det have negative konsekvenser for hele kroppen.

På vores kursus lærer du at behandle disse udfordringer, identificere tilknyttede symptomer og anvende Auriculoterapeutiske (øreakupunktur) og Posturologiske teknikker til behandling.

Kæbespændinger og nakkeproblematikker opstår ofte i perioder med følelsesmæssig uro, som f.eks. stress, sorg, angst eller vrede. Vi reagerer naturligt ved at bide hårdt sammen for at håndtere disse følelser, uanset om vi er vågne eller sover.

Emner vi dækker på modulet

  • Forståelse for kæbens indvirkning på vores hormonsystem, centralnervesystem, syn og koncentrationsevne, indre øre, samarbejdet mellem hjernehalvdelene (lateralitet) samt fodstilling og dets forbindelse til smerteproblemer i hele kroppen.

  • Behandlingsmetoder til kæben, nakken og bidet – inklusive relevante punkter og behandlingsprotokoller.

  • Praktiske øvelser, som du kan guide dine klienter igennem.

  • Mundåndingens påvirkning på kæben, nakken, bidet og generel sundhed.

PRAKTISK ANVENDELSE

Dette webinar er primært rettet mod behandlere som f.eks. akupunktører, massører, zoneterapeuter, psykoterapeuter og sundhedsfagligt uddannede som sygeplejersker, fysioterapeuter, ergoterapeuter, jordemødre og læger med lignende baggrund.

Kurset foregår via Zoom, og undervisningsmaterialet vil blive leveret som en PDF-fil.

Hvis du er terapeut, kan du straks implementere din nyerhvervede viden direkte i dine behandlinger.

Rikke Godthjælp

Rikke Godthjælp er stifter af GMI Institute og fungerer som skoleleder, underviser og behandler på institutionen. Hendes ekspertise spænder bredt som uddannet klassisk akupunktør, auriculoterapeut (øreakupunktør), auriculomediciner, chromoterapeut (farveterapeut) og posturolog. Hun underviser på både dansk og engelsk og driver til dagligt GODTHJÆLP Institute ved Søerne på Østerbro, centralt placeret i København.

TILMELDING SPROG LOKATION PRISER

SprogLokation & Dato

Kurset afholdes via ZOOM Dato: 4. marts 2025

Priser mm.

Optaget webinar Dato: Kurset er afholdt, kan købes som replay

Priser mm.