Skip to main content

AURICULOTERAPI

FULD BASISUDDANNELSE I AURICULOTERAPI

Grunduddannelsen i auriculoterapi består af Modul 1, 2 og 3, der danner et stærkt fundament for forståelsen af kroppen og auriculoterapien.

Auriculoterapien lærer dig at identificere og løse blokeringer, der forhindrer effektiv behandling. Når en person oplever tilbagevendende smerter, depression, funktionelle lidelser, fordøjelsesproblemer osv., indikerer det ofte låsninger i kroppen. Disse blokeringer er aspekter, som kroppen enten ikke forstår eller har lukket ned som en overlevelsesmekanisme.

Auriculoterapi kan være svaret på disse udfordringer, og grunduddannelsen styrker fundamentet til at håndtere dem.

DETTE GENNEMGÅR VI PÅ UDDANNELSEN

  1. AuriculoTerapi modul 1 – grundlæggende forståelse og kom godt igang.
  2. Auriculoterapi modul 2 – behandling af smerte, forståelse af rygraden og posturologien.
  3. Auriculoterapi modul 3 – avanceret auriculoterapi, bryd den negative cirkel, frekvenser, farver, filtre og faser. 

Uddannelsen er kombineret af e-learning, webinarer og fremmødedage.

E-learning-delen er tilgængelig 14 dage før fremmøde kursusdagene. E-learning inkluderer videoer, quizzer og printbart materiale til personlig eller klinik brug. E-learning giver dig mulighed for at forberede dig grundigt, så du er godt rustet til undervisningen. Du har ubegrænset adgang til at se videoerne i din egen takt op til fremmødeundervisningen.

Webinar-dagen fokuserer på teori, mens fremmødedagene dedikeres til praktisk træning af teknikker, punktlokalisering, gennemgang af teorien fra E-learning og webinar delen, samt behandling. Der afsættes tilstrækkelig tid til at øve og anvende de tillærte færdigheder i praksis.

HVAD,  HVEM OG HVOR

Efter at have taget grunduddannelsen i Auriculoterapi vil du have værktøjer og viden til at behandle forskellige lidelser og ubalancer. Dette kan omfatte smertelindring, stressreduktion, håndtering af søvnproblemer, fordøjelsesproblemer og emotionelle udfordringer. Auriculoterapi kan også hjælpe med at styrke immunforsvaret og forbedre generel sundhed og velvære. Det giver dig redskaber til at arbejde med kroppens eget helbredelsessystem og styrke individets evne til at opnå balance og sundhed.

Uddannelsen henvender sig både til behandlere og dem, der ønsker at starte en praksis som behandler. For at få størst muligt udbytte af uddannelsen anbefaler vi, at du enten før eller sideløbende med uddannelsen tilegner dig viden om anatomi og sygdomslære. Dette vil styrke din forståelse og evne til at anvende de tillærte færdigheder i praksis.

Auriculoterapi Modul 1 og 2 finder sted i vores faciliteter i Thy, mens Modul 3 afholdes i vores afdeling i København.

RIKKE GODTHJÆLP

Rikke Godthjælp er stifter af GMI Institute og fungerer som skoleleder, underviser og behandler på institutionen. Hendes ekspertise spænder bredt som uddannet klassisk akupunktør, auriculoterapeut (øreakupunktør), auriculomediciner, chromoterapeut (farveterapeut) og posturolog. Hun underviser på både dansk og engelsk og driver til dagligt GODTHJÆLP Institute ved Søerne på Østerbro, centralt placeret i København.

Dina Alminde

Dina Alminde er uddannet Akupunktør, Fysiologisk massør og Auriculoterapeut, Posturolog og Auriculomediciner.

Til dagligt behandler Dina Alminde i egen klinik midt i Nationalparken i Thy, i hjertet af Thisted, samt underviser i GODTHJÆLP INSTITUTE.

STÉPHANE MAUGENDRE MD

Dr. Stéphane Maugendre har arbejdet med Auriculoterapi og Auriculomedicin siden 2013 og undervist siden 2017. Behandler som special læge i Auriculoterapi og Auriculomedicin på en afdeling for kroniske smerter i Paris på Rothschild Foundation pain center. Driver egen lægepraksis i Normandiet siden 2005.

TILMELDING SPROG LOKATION PRISER

SprogLokation & Dato

GMIInstitute afd. THY, Asylgade 1B, 7700 Thisted, Danmark  Dato: 23. – 24. februar og 9. – 10. marts 2024

GMIInstitute afd. KØBENHAVN, Sortedam Dossering 59, 2100 København Ø, Danmark  Dato: 3. – 5. maj 2024

Priser mm.

GMIInstitute afd. THY, Asylgade 1B, 7700 Thisted, Danmark  Dato: 18. – 19. februar og 15. – 16. marts 2025

GMIInstitute afd. KØBENHAVN, Sortedam Dossering 59, 2100 København Ø, Danmark  Dato: 2. – 4. maj 2025

Priser mm.