Skip to main content

AURICULOTERAPI

CHROMOTERAPI
– INTENSIVT LIVE WEBINAR

Chromoterapi er baseret på principperne fra Auriculoterapi, Auriculomedicin og spørgeteknik fra TFT. Denne sammensmeltning af teknikker er inspireret af Daniel Asis og Solvey Raquel.

Chromoterapi kan bruges til smertebehandling, behandling af emotionelle ubalancer som stress, angst og andre psykiske traumer.

Som Chromoterapeut anvender du farvebriller, lys i forskellige farver, samtaleteknikker og muligvis RAC/VAS-puls (fransk pulstagning).

Som en ekstra bonus får du adgang til 4 timers e-learning om Chromoterapi som en del af din deltagelse i det intensive live seminar.

DETTE GENNEMGÅR VI PÅ WEBINARET

For at kunne praktisere Chromoterapi er det en fordel at have viden om farvernes virkning på både kroppen og sindet. Vi udforsker dette sammen og afprøver de værktøjer, der anvendes i denne særlige og yderst effektive terapiform.

ChromoTerapi er en imponerende behandlingsmetode, der kan anvendes til at behandle både fysiske smerter og psykiske ubalancer.

Vi vil undersøge følgende elementer:

  • Farvebriller
  • Farvelygter
  • Farvepenne
  • Spørgeteknik

PRAKTISK ANVENDELSE

Chromoterapi bygger på principper fra Auriculoterapi, AuriculoMedicin og spørgeteknik fra TFT. Denne kombination af teknikker er inspireret af Daniel Asis og Solvey Raquel.

Dette kursus er designet til sundhedsprofessionelle som Auriculoterapeuter / Øreakupunktører, Posturologer, Akupunktører, Massører, Zoneterapeuter og Psykoterapeuter, der ønsker at lære Chromoterapi. Det er også relevant for andre sundhedsfagligt uddannede såsom Sygeplejersker, Fysioterapeuter, Ergoterapeuter, Jordemødre og Læger.

Det kan være en fordel at have deltaget i et Auriculoterapi-kursus, men det er ikke påkrævet.

At have farvebriller ved hånden under undervisningen kan være gavnligt. Hvis du er interesseret i at anskaffe dig et sæt briller til en fordelagtig kursuspris, kan du kontakte Jeanette Mejlvang.

Rikke Godthjælp

Rikke Godthjælp er stifter af GMI Institute og fungerer som skoleleder, underviser og behandler på institutionen. Hendes ekspertise spænder bredt som uddannet klassisk akupunktør, auriculoterapeut (øreakupunktør), auriculomediciner, chromoterapeut (farveterapeut) og posturolog. Hun underviser på både dansk og engelsk og driver til dagligt GODTHJÆLP Institute ved Søerne på Østerbro, centralt placeret i København.

Jeanette Mejlvang

Jeanette Mejlvang er underviser hos GMI Institute. Hun er akupunktør med speciale i øret, herunder posturlogi og chromoterapi. Jeanette Mejlvang har sin baggrund som professionsbachelor i sygepleje og pædagogik.

Til daglight arbejder Jeanette Mejlvang i Migræneklinikken i Viborg, hvor hun udelukkende behandler migræne og hovedpine klienter, med stor succes.

TILMELDING SPROG LOKATION PRISER

SprogLokation & Dato

Kurset afholdes via ZOOM Dato: 5. november 2024

Priser mm.