Skip to main content

AURICULOTERAPI

HENTE DIT KOMPENDIE

Her kan du downloade dit kompendium, og længere nede på siden finder du tegninger af ører, som du kan printe ud og anvende under undervisningen og i din klinik.

Når du først har hentet dit kompendium, tilhører det dig for altid. Det er en god idé at printe det ud, så det er klar til brug, når undervisningen starter, og du skal tage noter.

HENT DIT KOMPENDIE HER

Bemærk venligst, at adgangen til denne side lukker for downloads lørdag kl. 17.00

her er dit zoomlink

På selve dagen for webinaret vil du få brug for et link til Zoom-mødet, som du finder her – ZOOMMØDELINK

Når du deltager i vores webbaserede kurser, der afholdes som webinarer, foregår det via Zoom-platformen. Hvis du ikke tidligere har brugt Zoom, kan du downloade det her. Jeg anbefaler, at du gør dette i god tid før kurset for at sikre, at din teknik fungerer korrekt, da vi ikke tilbyder teknisk support.

Rikke Godthjælp

Rikke Godthjælp er stifter af GMI Institute og fungerer som skoleleder, underviser og behandler på institutionen. Hendes ekspertise spænder bredt som uddannet klassisk akupunktør, auriculoterapeut (øreakupunktør), auriculomediciner, chromoterapeut (farveterapeut) og posturolog. Hun underviser på både dansk og engelsk og driver til dagligt GODTHJÆLP Institute ved Søerne på Østerbro, centralt placeret i København.

Stéphane Maugendre MD

Dr. Stéphane Maugendre har arbejdet med Auriculoterapi og Auriculomedicin siden 2013 og undervist siden 2017. Behandler som special læge i Auriculoterapi og Auriculomedicin på en afdeling for kroniske smerter i Paris på Rothschild Foundation pain center. Driver egen lægepraksis i Normandiet siden 2005.


Bliv auriculo terapeut

Drømmer du om at gøre en forskel og elsker du at dykke ned i dybere forståelse? Vi du tilbyde behandlinger, der går til roden af ubalancer og lidelser? En uddannelse i Auriculoterapi (Øreakupunktur), Chromoterapi(farveterapi) og Posturologi giver dig præcis dette. Træd ind i en behandlerverden, hvor du ikke blot behandler symptomer, men adresserer årsagerne bag dem. Tag det næste skridt mod at skabe dybtgående forandringer i menneskers liv.