Skip to main content

Lars Sandrini

Underviser i behandlingsapparater
Lars Sandrini er en pioner inden for Auriculoterapi, Auriculomedicin, Chromoterapi og Posturologi i Danmark. Med en lidenskab for disse avancerede terapeutformer har han grundlagt AcupunctureShop b.la. med fokus på uddannelse og spredning af disse fantastiske behandlingsmetoder.
“Da jeg første gang mødte Raphael Nogier i 1991 og Michel Marignan i 1994, var jeg solgt. Deres imponerende resultater og evnen til at hjælpe mennesker med alvorlige lidelser var virkelig inspirerende.”
– Lars Sandrini
Founder & Personal Trainer

Fakta

UDDANNELSE

2018: Grundcertificering Astar 8/18 w samt shockwave.
2017: Udvidet laser/shockwave uddannelse Astar.
2015: Udvidet Laser uddannelse BTL Pragh.
1999 – 2012: Posturologi prof. Michel Marignan.
1996: Posturologi prof. Michel Marignan.
Auriculo 1,2,3 dr. Alain Coutte.
1994: Beijing speciale i skalp akupunktur v. Chef overlæge Ly Li.
1993: International College of Acupuncture Colombo.
1993: General South hospital Colombo.
1991 – 2012: Auriculo uddannelse dr. Raphael Nogier.
1991 – 1992: Akupunkturskolen i Danmark v. Karsten Wehnert prof. Ade.

Hvorfor auriculoterapien?

Jeg blev draget mod auriculoterapi af dens imponerende effektivitet og de bemærkelsesværdige resultater, jeg så hos mennesker med alvorlige lidelser og smertefulde tilstande. Disse mennesker fandt hjælp, hvor andre almindeligt anerkendte behandlingsformer havde svigtet, og det drev mig til at udforske og engagere mig endnu mere i denne behandlingsmetode. Jeg har tillid til, at auriculoterapi har potentiale til at forbedre menneskers livskvalitet, og det er derfor, jeg brænder for at sprede kendskabet om det gennem mit arbejde i AcupunctureShop.

Mit ønske

Jeg brænder for at hæve standarden inden for auriculoterapi og auriculomedicin, ikke blot her i Danmark, men også på internationalt plan. Min ambition er at bidrage til en dybere forståelse og anerkendelse af disse behandlingsmetoder ved at fortsætte med at uddanne og oplyse fagfolk inden for feltet.

Kvalifikationer

  • Ejer af Sandrini Akupunktur I/S (1991 – )
  • Praktiserende akupunktører (1992 – )
  • Indehaver af MedicTinedic ApS
  • Indehaver af AcupunctureShop.com ApS
  • Indehaver af Wendy&co ApS

Lars


Lars Sandrini
AcupunctureShop

Hvis du har spørgsmål om udstyr eller materialer, der anvendes inden for Auriculoterapi, Auriculomedicin, Chromoterapi eller Posturologi, er du velkommen til at kontakte AcupunctureShop.com.