Skip to main content

Jeanette Mejlvang

Underviser på Godthjælp Institute
Jeg er auriculoterapeut, uddannet fra Godthjælp Institut. Jeg har en baggrund som professionsbachelor i sygepleje. Derudover har jeg en professionsbachelor i pædagogik. Min uddannelse og interesse for det hele menneske danner fundamentet for min viden, når jeg underviser.
“Øret og kroppen fortæller en historie og hvis vi lytter, afslører den selv årsagen til lidelsen.”
– Jeanette Mejlvang
Founder & Personal Trainer

Fakta

UDDANNELSE

2023: Deltagelse i Internationalt AuriculoSymposium København.
2021, 2022 & 2023: Krop-sind & ånd messer København, Århus & Aalborg for Godthjælp Institut.
2021: Jeanette uddannede sig indenfor auriculoterapien.
2011 – 2022: Sygeplejerske i region Midt.
2008 – 2011: Bachelor sygepleje, VIA university College.
2001 – 2004: Højvangseminariet/Viborg pædagogseminarium.

Hvorfor auriculoterapien?

Jeg mener vores sundhedsvæsen glemmer at finde ind til kerne, der symptombehandles med en pille eller operation, men sjældent leder man, efter den egentlige årsag til problematikken. Det er netop det auriculoterapien kan! Øret og kroppen fortæller en historie og hvis vi lytter, afslører den selv årsagen til lidelsen.

Mit ønske

Mine kommunikative evner er udviklet gennem årene og bærer præg af en respekt for andres holdninger, meninger og oplevelser. Dette anvender jeg i min undervisning sammen med et naturligt afsæt i den sundhedsfaglige baggrund jeg nu engang har. Derudover kombinerer jeg min sundhedsfaglige viden, med min uddannelse som auriculoterapeut.

Kvalifikationer

  • Professionsbachelor i pædagogik (2004)
  • Professionsbachelor i sygepleje (2011)
  • Åbnede Migræneklinikken i Viborg (2020)
  • Auriculoterapeut (2021)

Bliv auriculo terapeut

Drømmer du om at gøre en forskel og elsker du at dykke ned i dybere forståelse? Vi du tilbyde behandlinger, der går til roden af ubalancer og lidelser? En uddannelse i Auriculoterapi (Øreakupunktur), Chromoterapi(farveterapi) og Posturologi giver dig præcis dette. Træd ind i en behandlerverden, hvor du ikke blot behandler symptomer, men adresserer årsagerne bag dem. Tag det næste skridt mod at skabe dybtgående forandringer i menneskers liv.