Skip to main content

Dina Alminde

Underviser på Godthjælp Institute og behandler i Thisted
Jeg har siden 2002 arbejdet med mange former for behandling af fysiske og psykiske ubalancer. Jeg har altid været meget fascineret af hvordan kroppen og psyken tilpasser sig det den udsættes for, – særligt hvordan psykiske belastninger sætter sig som ubalancer i kroppen.
“Fra jeg for første gang blev introduceret for auriculoterapien, har jeg været dybt fascineret. Det er lidt som om jeg har fundet “the missing link.”
– Dina Alminde
Founder & Personal Trainer

Fakta

UDDANNELSE

2021 – 2023: Dina uddannede sig indenfor auriculoterapien.
2021: Thorax kursus ved Styrelsen for patientsikkerhed.
2020: Behandling af Covid19 samt senfølger ved Hui Zhang. Behandling af PTSD med TMC ved Hui Zhang.
2019: Overbygning i børn og overvægt.
2012: Overbygning i kost og eliteidræt.
2011: Uddannet indenfor kosmetisk akupunktur.
2010: Uddannelse indenfor organisatorisk ledelse.

Hvorfor auriculoterapien?

Fra jeg for første gang blev introduceret for auriculoterapien, har jeg været dybt fascineret. Det er lidt som om jeg har fundet “the missing link”. Noget som samler alle mine uddannelser og giver det hele sammenhæng. Det der særligt fascinerer mig er, hvordan man kan behandle psyken med så gode resultater, vilket jeg ikke har oplevet i nogle af mine tidligere uddannelser.

Mit ønske

For mig er uddannelse en naturlig del af mit arbejde. Det er vigtigt for mig at få flere redskaber til gavn for de kunder som kommer i klinikken og de personer jeg skal videreformidle viden til. Jeg har et stort ønske om, at alle får en god og ikke mindst ærlig behandling. Som underviser er det vigtigt, at alle går fra undervisningen med masser af viden som hurtigt kan omsættes til praksis.

Kvalifikationer

  • Fysiologisk idrætsmassør (2002)
  • Personlig træner (2004)
  • Master akupunktur (2011 – 2014)
  • Kostvejleder (2012)
  • TFT behandler (2014)
  • Access Bars behandler (2019)
  • Auriculoterapeut (2023)

Dina


Spørgsmål og svar

Hvis du har spørgsmål om kurser, uddannelse eller hvis du ønsker at arrangere foredrag eller undervisning, er jeg her for at hjælpe. Send mig en mail med dine spørgsmål eller specifikationer, og jeg vil vende tilbage til dig med mere information og hjælp.